Onze diensten

Dé specialist in de bemiddeling van productie/logistiek en technisch personeel, met ruim 12 jaar ervaring in de regio Eindhoven.

Op zoek naar kwalitatief goed personeel?
Direct People lost het voor u op. Als betrouwbare arbeidsbemiddelaar zorgen wij voor gemotiveerd en flexibel personeel. De werving en selectie van medewerkers vindt plaats op onze vestiging in Eindhoven.


Uitzenden en detacheren is het ter beschikking stellen van flexkrachten onder toezicht en leiding van de opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken uurtarief of omrekenfactor. Het aantal uren per week is flexibel, net als de duur van de werkzaamheden. U betaalt alleen de gewerkte uren conform het afgesproken uurtarief.

Werving & Selectie ook wel recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, die rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst komen. Er wordt gewerkt op basis van “no-cure no pay”. Bij het vinden van de juiste kandidaat, wordt er een wervingsfee betaald.

Bij Payroll, ook wel payrolling genoemd, besteedt u het werkgeverschap uit. Dit betekent dat u de gehele personeels-, arbo- en loonadministratie en de daarbij horende administratieve en juridische verplichtingen en risico’s uit handen geeft aan Direct People. Direct People gaat een arbeidsrelatie aan met de payroll kandidaat. Vervolgens wordt deze kandidaat weer ter beschikking gesteld aan u, onder uw leiding en toezicht.

Opleidingen. In samenspraak met onze opdrachtgevers biedt Direct People mogelijkheden om medewerkers op te leiden. Indien gewenst bieden wij in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut klantspecifieke opleidingen aan.

Meer weten bel: 040 248 20 72.