Werken voor Direct People?

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wij staan voor je klaar om jou aan een passende baan te helpen. Van parttime magazijnmedewerker tot fulltime administratief medewerker, Direct People faciliteert een breed scala aan functies binnen de maakindustrie, logistiek en techniek in de regio Eindhoven, Helmond en Veghel. Heb je iets op het oog? Wij denken graag met je mee!

Het vinden van een passende baan bij een leuke werkgever kan een hele klus zijn. Gelukkig hebben wij genoeg openstaande vacatures waarbij je op korte termijn kan beginnen. Kom je nog niet in aanmerking voor deze functies? Neem gerust contact met ons op. Wellicht dat wij je kunnen helpen d.m.v. cursussen/trainingen.

Waar zie jij jezelf werken?

Parttime, fulltime, operationeel of strategisch; de kans is groot dat er een leuke openstaande vacature voor jou bij zit. Bij Direct People hechten wij veel waarde aan groei en werksfeer. Bekijk hier al onze openstaande logistieke vacatures. Liever iets in de productie of techniek? Kijk dan gauw op de vacature pagina voor de productiesector of technieksector.

Blijven ontwikkelen

Heb jij fijne collega’s om je heen en een leuke opdrachtgever maar is je baan niet meer uitdagend genoeg? Ook dan zijn er bij Direct People nog kansen genoeg. Wij gaan voor langetermijnrelaties, zowel met onze opdrachtgevers als met jouw als medewerker. Wij faciliteren verschillende trainingen en cursussen zodat jij de certificaten kan behalen die jou naar je volgende droombaan helpen.

Hart van Eindhoven

Local-for-local. Direct People opereert hoofdzakelijk in Eindhoven, Helmond en Veghel. Wij zijn recent verhuisd naar de binnenstad van Eindhoven, zo zijn we altijd bij jou in de buurt. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in de Brainport industrie. Zie jij jezelf al werken bij een van deze snelgroeiende hightech bedrijven?

Werken in tijden van covid-19

Het covid-19 ofwel coronavirus raakt ons allemaal. Veel mensen zitten thuis wegens ziekte, om de kans op besmetting te voorkomen of wegens ontslag. De stap naar de werkvloer kan spannend zijn. Bij Direct People staat jouw veiligheid voorop, om die reden hebben wij verschillende maatregelen getroffen en richtlijnen gegeven aan onze uitzendkrachten. Samen veilig, samen sterk.

Meer over ons te weten komen? Vergeet onze bedrijfsvideo niet te bekijken!

Feel free to contact us.

Direct People
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

+31 (0) 40 248 20 72

info@directpeople.nl