1

Urengarantie

2

Wekelijkse betaling

3

8.33% vakantiegeld

4

25 vakantiedagen (bij fulltime contract)

Waarom werken bij Direct People?

 

Jij wilt de volgende stap zetten in je carrière! Doorgroeien naar een vast dienstverband en een hypotheek afsluiten. In je eigen woning met vrienden afspreken en er een feest van maken. Dat maakt het interessant om te werken bij Direct People!

 

Samen gaan wij het Fixen!

 

Het vinden van een passende baan bij een leuke werkgever kan een hele klus zijn. Gelukkig hebben wij genoeg openstaande vacatures waarbij je op korte termijn kan beginnen. Direct People faciliteert een breed scala aan functies binnen de maakindustrie, logistiek, techniek en admnistratie in de regio Eindhoven, Helmond en Veghel.

Kom je nog niet in aanmerking voor deze functies? Neem gerust contact met ons op. Wellicht dat wij je kunnen helpen d.m.v. cursussen/trainingen.

 

Waar zie jij jezelf al werken?

 

Bekijk hier al onze openstaande vacatures

 

Direct People, heeft zo’n diverse mix aan opdrachtgevers dat het voor iedereen geschikt werk heeft; of je nu een internationale student, Nederlander of statushouder bent! Direct People heeft momenteel uitzendkrachten van veertig verschillende nationaliteiten in dienst. Onder de eigen medewerkers zijn meerdere nationaliteiten vertegenwoordigd. Een multicultureel uitzendbureau! Dit is slechts een deel van het succes. Wij onderscheiden ons door face-to-face-contact, elke sollicitant nemen we serieus. Voor Direct People zijn mensen echt mensen, en geen nummers.

Na het vinden van een nieuwe baan houd het werk voor ons niet op. Wij zullen je blijven begeleiden in je carrière zodat je verder door kunt ontwikkelen naar een gelukkig bestaan. Persoonlijk contact staat hierop volop. Samen gaan wij het fixen!

FIXERS