Voor opdrachtgevers

Neem contact op

Wie is Direct People

HISTORIE DIRECT PEOPLE

In 2005 startte Direct People in Eindhoven met het uitzenden en detacheren van haar eerste uitzendkrachten. Inmiddels is het aantal klanten en uitzendkrachten fors gegroeid en zijn we een van de grootste uitzendbureaus in de regio Eindhoven. Door onze regionale werking, vindbaarheid en transparante werkwijze kunnen wij uitzendkrachten voor langere tijd aan ons binden.

WIE ZIJN WIJ

Direct People is gespecialiseerd in de bemiddeling van Nederlands- en Europees personeel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, bieden we maatwerkoplossingen voor de logistiek, techniek en productie.

ONZE DIENSTVERLENING

Uitzenden en detacheren is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten onder toezicht en leiding van de opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken omrekenfactor. Het aantal uren per week is flexibel, net als de duur van de werkzaamheden. U betaalt alleen de gewerkte uren conform het afgesproken uurtarief.

IN HOUSE

In house Service Direct People biedt, als aanvullende dienstverlening voor onze grote inleners, deze extra service aan. Onze accountmanager werkt dan gedurende een aantal dagen op uw locatie.

OPLEIDING

Opleidingen In samenspraak met onze opdrachtgevers biedt Direct People mogelijkheden om medewerkers op te leiden. Indien gewenst bieden wij in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut klant specifieke opleidingen aan.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Meedenken en feeling hebben met de klant en uitzendkracht, telkens een stapje voorblijven ten opzichte van anderen. Direct People wil een solide bijdrage leveren aan het succes en de groei van haar klanten. Kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlenging.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Nieuwe medewerker nodig?

NEN

SNA – Stichting Normering Arbeid

Direct People is als kwaliteitsorganisatie ingeschreven in het register van Stichting Normering Arbeid. Wij beschikken over een G-rekening en zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Voor u betekent dit dat eventuele aanslagen wegens het te werk stellen van medewerkers die niet in het bezit zijn van de vereiste documenten uitgesloten zijn, en dat wij onze sociale en fiscale afdrachten naar behoren verrichten. Sterker nog: door het gebruik van de G-rekening en NEN 4400-1 kunt u als opdrachtgever het volledige inlenersaansprakelijkheid risico uitsluiten.

ABU

ABU  – Algemene Bond Uitzendondernemingen

Direct People is lid van de ABU. Uitzendbureaus die lid zijn van de ABU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Denk bijvoorbeeld aan het naleven van cao’s, wet- en regelgeving, het werken volgens de laatste arboregels en het afdragen van sociale premies. Essentiële zaken om u te verzekeren van kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

Nieuwe medewerker nodig?

Nieuwe Medewerker nodig?

Neem contact op:

 

 

Nikki Metsers

Senior Account Manager

+31 6 21 18 15 57

Wij werken onder andere voor:

 

buvo castings logo
scherpenhuizen eindhoven logo
electronics assembler at ame
vhe veldhoven logo
neways eindhoven logo
Eli Play Boxtel logo

Snel de juiste medewerkers nodig? Stuur een berichtje naar onze Account Manager Nikki.