Talentvolle medewerkers zijn de bron van vooruitgang.

 

Hoe vindt u ze en hoe zet u die optimaal in?

Voor werkgevers

Direct People heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op de werving en detachering van internationale talent voor de regio zuid-oost Brabant binnen de maakindustrie. Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en flexkrachten.

Wij zijn hierdoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de regio die de brug weten te slaan tussen de uitdagingen bij u als opdrachtgever en nieuwe medewerker rekening houdende met de verschillende cultuuraspecten.

 

Direct People group photo

Uitzenden

Het principe is simpel. U huurt tijdelijke medewerkers bij ons in en betaalt daar een all-in tarief voor. Verder heeft u nergens omkijken naar.

Wij zorgen als formele werkgever voor de verloning, belastingafdracht en doorbetaling bij ziekte. U betaalt alleen de gewerkte uren.

Onze uitzendkrachten krijgen heldere instructies mee en weten dat u op ze rekent.

Detacheren

Detacheren is een effectief HR-instrument voor vervanging bij ziekte, zwangerschap of lang verlof; voor de uitvoering van speciale projecten en voor support bij tijdelijke drukte.

Voor specifieke functies in vakgebieden met structurele schaarste detacheren we opgeleide experts, zonder werkgeversrisico’s.

En als het klikt en de zaken gaan goed, dan kunnen we besluiten tot een succesvolle overname.

International Recruitment

Waar u op de interne arbeidsmarkt tegen grenzen aanloopt, geeft onze andere poot Progress Uitzendbureau u extra daad- en veerkracht. Buitenlandse werknemers komen graag naar Nederland om zich voor korte of langere tijd voor uw bedrijf in te zetten. In de industrie, logistieke sector of  maakindustrie. Met het uitzenden van personeel van over de grenzen geven we adequaat en correct invulling aan uw capaciteitsbehoefte. We schakelen met vestigingen in het land van herkomst en bereiden de komst van buitenlandse uitzendkrachten optimaal voor.

Progress vraagt maximale zorgvuldigheid uit oogpunt van compliance. De wet- en regelgeving met betrekking tot grensoverschrijdende arbeid verandert voortdurend. Dankzij ons internationale netwerk beantwoorden wij uw juridische, fiscale en sociale vragen snel en betrouwbaar. Desgewenst regelen wij de inzet van buitenlandse uitzendkrachten van a tot z. Met inbegrip van de huisvesting en sociale integratie. Bespreek de mogelijkheden met één van onze experts.

P-rolling

 
 
 
U werft en selecteert, maar kunt of wilt uw medewerkers (nog) niet in dienst nemen. Dan zijn wij uw partner in werkgeverschap. U draagt alle administratieve en juridische verantwoordelijkheden één-op-één aan ons over. Zorgeloos. Omdat wij alles weten van wet- en regelgeving, solide en transparant zijn. Zo loopt u geen risico bij ziekte en hoeft u geen verzuimverzekering af te sluiten. Wij onderhouden alle contacten. Met het UWV, de Belastingdienst, de arbodienst. Uw medewerkers worden stipt en correct betaald; in overeenstemming met uw CAO of onze ABU-CAO. U betaalt een transparant ‘all-inclusive’ tarief.

Kom met ons in gesprek