1

Urengarantie

2

Wekelijkse betaling

3

8.33% vakantiegeld

4

25 vakantiedagen (bij fulltime contract)

Werkgevers

Historie direct people

In 2005 startte direct people in eindhoven met het uitzenden en detacheren van haar eerste uitzendkrachten. Inmiddels is het aantal klanten en uitzendkrachten fors gegroeid en zijn we een van de grootste uitzendbureaus in de regio eindhoven. Door onze regionale werking, vindbaarheid en transparante werkwijze kunnen wij uitzendkrachten voor langere tijd aan ons binden.

Wie zijn wij

Direct people is gespecialiseerd in de bemiddeling van nederlands- en europees personeel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, bieden we maatwerkoplossingen voor de logistiek, techniek en productie.

Onze dienstverlening

Uitzenden en detacheren is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten onder toezicht en leiding van de opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken omrekenfactor. Het aantal uren per week is flexibel, net als de duur van de werkzaamheden. U betaalt alleen de gewerkte uren conform het afgesproken uurtarief.

In house

Direct People biedt, als aanvullende dienstverlening voor onze grote inleners, deze extra service aan. Onze accountmanager werkt dan gedurende een aantal dagen op uw locatie.

Opleiding

In samenspraak met onze opdrachtgevers biedt direct people mogelijkheden om medewerkers op te leiden. Indien gewenst bieden wij in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut klant specifieke opleidingen aan.

Toegevoegde waarde

Meedenken en feeling hebben met de klant en uitzendkracht, telkens een stapje voorblijven ten opzichte van anderen. Direct people wil een solide bijdrage leveren aan het succes en de groei van haar klanten. Kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlenging.

 

Binnen 48 uur een geschikte kandidaat voor uw vacature?